• slide3image

    Tamil Elementary School

    Engaging Exercises. Fun, and Active Learning
    Exams and Certificates to Validate a Student ’s Grade Level
    It’s Free!! Register Now!!
  • slide3image

    Learn Tamil, Online School

    Ancient Language, Best and Rich Literature.
    World’s First Language With All Criteria At Harvard University
    It’s Free!! Register Now!!

Tamil Certificate Courses

Kindergarten

Communicate With Others

மற்றவர்களுடன் தொடர்புகொள்வதற்க்கான வார்த்தைகள்

Matravargaludan thodarbukolvatharkkaana varthaikal

Choose the family relationship from the picture :

குடும்ப உறவுகளை வைத்து படங்களை வகைப்படுத்துதல் :

Kudumpa uravukalai vaithu padankalai vagaipaduthuthal :

Select a family relationship picture for the given sound :

ஒலியை கேட்டு குடும்ப உறவுமுறைகளின் படங்களை தேர்ந்தெடுத்தல்:

Oliyai kettu kudumpa uravumuraikalin padankalai therntheduthal:

Grade 1

Choose the picture start with vowels (Uyir) a, aa

அ , ஆ எனும் ஒலியில் தொடங்கும் படங்களை தேர்ந்தெடுத்தல்

A, aa enum oliyil thodangum padangalai therntheduthal

Choose the picture start with vowels (Uyir) i, ii

இ ,ஈ எனும் ஒலியில் தொடங்கும் படங்களை தேர்ந்தெடுத்தல்

I, ii enum oliyil thodankum padangalai therntheduthal

Choose the picture start with vowels(Uyir) u , uu

உ, ஊ எனும் ஒலியில் தொடங்கும் படங்களை தேர்ந்தெடுத்தல்

U, uu enum oliyil thodangum padangalai therntheduthal

Grade 2

Select the suitable answer

பொருத்தமான விடையை தேர்ந்தெடுத்து எழுதுதல்

Poruttamāṉa viṭaiyai tērnteṭuttu eḻututal

Fill in the blank.

பொருத்தமான விடையை விடுபட்ட இடங்களில் நிரப்புதல்

Poruttamāṉa viṭaiyai viṭupaṭṭa iṭaṅkaḷil nirapputal.

Select the event shown in the picture

நிகழ்வை கவனித்து பொருத்தமான விடையளித்தல்

Nikaḻvai kavaṉittu poruttamāṉa viṭaiyaḷittal

Grade 3

To Make new words by changing the first letter

முதல் எழுத்தை மாற்றி புதிய சொற்கள் உருவாக்கு

Muthal ezhuththai maatri puthiya sorkalai uruvaakku

Split the words

கொடுக்கப்பட்டுள்ள வார்த்தைகளை பிரித்து எழுதுக

Kodukkappattulla vaarthaikalai piriththu ezhuthuka

Find the commentary from the given songs

கொடுக்கப்பட்டுள்ள பாடலில் இடம் பெற்றுள்ள வருணனைகளை தேர்ந்தெடு

Kodukkappattullavai paadalil idam petrulla varunanaikalai thernthedu

Grade 4

Split the given words

கொடுக்கப்பட்டுள்ள சொற்களை பிரித்தெழுதுக

kodukkappattuLLa soRkaLai piriththezuthuka

Identify the antonyms for the given words

கொடுக்கப்பட்டுள்ள சொற்களுக்கான எதிர்சொல்லை தேர்ந்தெடு

kodukkappattuLLa soRkaLukkAna ethirsollai thErnthedu

Form new words by changing the first letter

முதல் எழுத்தை மாற்றி வேறு சொற்கள் கூறுக

muthal ezuththai maaRRi veeRu soRkaL kURuka

Grade 5

Split the given word

கொடுக்கப்பட்டுள்ள வார்த்தையை பிரித்து எழுதுக

Kodukappattulla vaarthaiyai pirithu ezhuthuka

Write the meaning of alphabets

அகர முதலியை பார்த்து பொருள் கூறுக

akara muthaliyai paarththu poruL kURuka

Choose

இணைச் சொற்களால் கோடிட்ட இடத்தை நிரப்புக.

iNais soRkaLaal kOtitta idaththai nirappuka.

Get Started With Aaranju

See how Aaranju can help you save time, engage students, and close learning gaps.

Aaranju Students

Award

Earn certificates to get motivated and find out your skill levels by taking exams. The more you practice, the more you learn.

Tamil Curriculum

It is easy to meet your learning objectives, All Aaranju skills correspond to the Tamilnadu / Srilanka curriculum

Track

Get unprecedented insight into student performance with Aaranju Analytics. View real-time data on usage, Exam results, review and more!

Register and join with other Tamil associations using Aaranju worldwide to make learning fun and effective.

Registration

Testimonials